springkussen

€ 65,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving


Kinderfeestje? Huur een springkussen voor urenlang springplezier.

Dit vrolijke en compacte springkussen met Jungle thema is ideaal voor de kleinere kinderen. Dankzij het springvlak, gecombineerd met de originele ronde glijbaan, zullen kinderen met veel plezier springen en glijden! Uniek aan de Mini met Slide is de glijbaan die aansluit op de opstap. Kinderen kunnen makkelijk het springkussen weer in en krijgen geen vieze voeten.

Waar moet ik op letten?

 • Zorg voor een stroomaansluiting op de plek waar het springkussen komt te staan, of huur een kabelhaspel van 25m. Is de afstand groter dan 25m tot het stroompunt? Neem dan op voorhand contact met ons op.
 • Meet goed op of de attractie op de gewenste plek past en houd rekening met in- en uitgangen.
 • Lengte 3mBreedte 3,5mHoogte 2,7mAantal gebruikers 4Maximale lengte gebruiker 1,8m
 • Praktische informatie
 • Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het springkussen moet komen te staan op te meten, om te voorkomen dat bij bezorging blijkt dat het product niet past. Houdt naast de afmetingen van het springkussen altijd rekening dat u ongeveer een meter extra ruimte bij de in- en/of uitgang vrijhoudt. Daarnaast dient u zelf zorg te dragen voor een stroompunt op de plek waar het springkussen komt te staan. Denk hierbij aan een stopcontact, een geaard verlengsnoer of een haspel. Natuurlijk kunt u ook een haspel aan uw bestelling toevoegen.
 • Bezorging en op- en afbouwHet is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Het luchtkussen zal worden bezorgd en opgebouwd, en weer worden afgebroken en opgehaald. De bezorgdatum en tijd kunt u bij het afrekenen doorgeven, de ophaaltijd wordt bij bezorging in overleg bepaald. Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van producten, wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren.

 • Begeleiding
 • Op het moment dat u een springkussen bij ons huurt bent u zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige.

 • Onderhoud
 • Wij hechten veel waarde aan onze producten en zorgen er daardoor ook voor dat deze goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo bergen wij onze springkussens nooit nat op, maar zetten wij deze altijd opnieuw op om alle vocht en viezigheid te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn wij in staat om u altijd kwalitatieve en goed onderhouden producten te bieden.

 • VeiligheidVeiligheid staat bij ons voorop. Al onze producten zijn gekeurd, gecertificeerd en voorzien van unieke codes volgens het NEN-EN14960 keurmerk. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen worden onze materialen periodiek geinspecteerd en wordt dit gedocumenteerd in logboeken. Certificaten van onze producten zijn altijd bij ons op te vragen.Samen met onze medewerkers zorgen we er altijd voor dat producten goed vast worden gezet. Indien er een harde wind staat, zetten wij de producten extra stevig vast. Bij extreme weersomstandigheden kan er besloten worden om niet te plaatsen, wanneer dit in onze ogen niet langer voldoende veilig is. Dit is echter pas het geval bij harde wind, denk hierbij aan windkracht zes of hoger.
 • Het gebruik van de springkussen gebeurt altijd op eigen risico.


 • Dit product kan alleen bezorgt worden.